Home About Me Favourites Shop my closetNew blog design

6/01/2013
Oh dear. Ik was me ervan bewust dat ik hier al een tijdje niets geplaatst had, maar ik schrok toch even van de datum boven het laatste artikel. Time flies (apparantly also when you're not having fun)(with assignments). De komende weken ben ik helaas nog steeds druk, maar hopelijk niet zo druk dat het weer een maand moet duren voordat ik iets nieuws kan schrijven.

Maar goed, verder met het overduidelijke onderwerp van dit stukje: de nieuwe lay-out! Een tijdje geleden schreef ik al dat ik graag een mooie lay-out wilde. De vraag was alleen: ga ik het zelf proberen of zoek ik iemand die er meer verstand van heeft? Die vraag werd snel beantwoord toen bleek dat ik helemaal niets meer kon veranderen omdat mijn design 'vast zat' (vraag me niet hoe). Ik besloot even rond te neuzen en kwam uiteindelijk bij Angelina terecht.

Hoewel ik best een control freak ben waren al mijn idee├źn bij haar in goede handen. Na een week of twee en een hoop mailtjes (dankzij mijn tientallen vragen en suggesties..) was het eindresultaat klaar.  Iets professioneler, iets meer 'karakter'.. helemaal naar mijn zin!

With love, 
Kelly 6 opmerkingen

 1. MISSED U! en vind je layout pretty! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hardstikke mooi! Zit ook te denken over een nieuwe layout, maar het komt er helaas niet niet erg van, heb je tips? :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pfoe, de beste tip die ik je kan geven: vraag hulp aan iemand die er verstand van heeft ;)!

   Verwijderen
 3. nice blog! ^^

  http://alovelystyle.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit!
  Ik ga je volgen! (:

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio