Home About Me Favourites Shop my closetThe Oxblood Cambridge satchel

6/23/2013


Als je de stukjes (en tweets..) over mijn Cambridge Batchel Dilemma hebt gevolgd (hier en hier) dan begrijp je mijn "You've got to be kidding me" momentje wellicht al. Zo niet:

Een tijdje geleden legde ik hier mijn tassen dilemma voor. De Oxblood (bordeaux) kleurige Cambridge Batchel stond op dat moment al een aantal maanden hoog op mijn verlanglijst, maar ik twijfelde nog of felrood of zwart misschien wat beter te combineren waren. De meeste reacties op dat artikel waren pro Oxblood en daarom hakte ik de knoop door: Oxblood it was. Jammer genoeg bleek die kleur echter uit de collectie te zijn gehaald. Big fat bummer. Ik koos daarom voor de Pillarbox Red batchel (15 inch) en ben daar tot op de dag van vandaag gelukkig mee.

Maar.. toen ik vorige week een mailtje kreeg van de Cambridge Satchel Company met daarin de mededeling dat Oxblood weer is opgenomen in de collectie moest ik toch de neiging onderdrukken om de tas -na een gefrustreerde uiting of twee- direct te bestellen (er geldt tenslotte ook free world wide shipping deze maand). De satchels en batchels hebben namelijk een soort tattoo effect: als je er eenmaal eentje hebt wil je meer.

Omdat mijn batchel te groot is om altijd overal mee naartoe te kunnen nemen had ik al eerder nagedacht over een kleine (11 of 13 inch) satchel in het zwart of in een frisse pastelkleur (crème, lavendel, poederroze). En dankzij deze laatste toevoeging ben ik helemaal geneigd om een tweede CSC tas aan te schaffen. Of ik hem daadwerkelijk ga bestellen weet ik nog niet, maar het is wel een beauty, non?

With love, 
Kelly 4 opmerkingen

 1. Hij blijft zo mooi! Ben benieuwd naar je tweede tas! :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is wel heel mooi! je mag jezelf wel eens verwennen, toch...? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een geweldige tas, prachtige kleur ook en als je het kan veroorloven dan wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kopen! Voordat je er spijt van krijgt dat je hem niet gekocht hebt, en dat deze kleur dan weer uit het assortiment gehaald wordt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio