Home About Me Favourites Shop my closetModefabriek s/s '14

7/20/2013

Afgelopen maandag had ik de mogelijkheid om mee te gaan naar de Modefabriek (RAI). We hebben de s/s collecties voor aankomend jaar bekeken, met ontzettend leuke mensen gesproken en de dag afgesloten aan het strand van Noordwijk.. heerlijk! 


Net buiten de Rai zag ik Rachel Duister van Fashionology staan met haar prachtige sieraden. Ik ben er even heengelopen en ze bleek mijn naam/blog nog te kennen van deze winactie, leuk!

Frederique liet haar nagels ombre lakken.


Dit ontwerp van Spijkers en Spijkers droeg Máxima tijdens de opening van het Máximapark in Utrecht. 

Truus Spijkers herself. 

Deze kettingen van SeeMe worden stuk voor stuk gemaakt door vrouwen die zijn mishandeld of misbruikt, zodat ze geld kunnen verdienen voor het opbouwen van een nieuw leven.  

Are you Swedish? is een Agentschap en pr-bureau voor Zweedse designer kleding en heeft bovendien een leuke lijn met (sport) kleding. Subtiele sieraden van Charlotte Wooning.

Armbandjes van PsCallme.

De opzet van Summum sprong er echt uit dankzij het Ibiza thema. 


Creaties van modestudenten. 

Spijkerjasje van Uldahl. 

Schrijfgereedschap van LikeStationary waar ik extreem hebberig van werd/word.-----Na een paar uur rondgewandeld te hebben in de RAI hadden we echt wat verkoeling nodig. Tot maandag was ik - op Texel na - niet eerder in de zomer naar het strand in Nederland geweest. Dit kwam deels door horrorverhalen over drukte en chaos. Gelukkig was het prima vertoeven in Club O aan het strand van Noordwijk. Fijne afsluiter van de dag :-)

With love, 
Kelly 5 opmerkingen

  1. Wauw! Wat een ontzettend mooie reportage! Ziet er ontzettend leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OMG die LikeStationary spullen, I want!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een kans! Mooi dat je zoveel op foto hebt kunnen vastleggen. Het idee van SeeMe is erg knap en inderdaad een fijne afsluiter.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio