Home About Me Favourites Shop my closetMy birthday/first designer bag!

7/28/2013

Een week geleden (wat een actualiteit weer) vierde ik mijn twintigste verjaardag en voor die heugelijke gebeurtenis in combinatie met een succesvol eerste studiejaar mocht ik van mijn ouders iets speciaals uitzoeken in Amsterdam.

Ik wist niet zo goed wat ik wilde hebben en na een paar winkels had ik nog niets gezien dat ik echt heel mooi vond. Pas toen ik in de allerlaatste winkel de Gucci Discobag zag sloeg de vonk over. Het is een vrij klein tasje, maar groot genoeg voor mijn camera en bovendien geschikt voor het uitgaan (hence the "disco" part) of voor dagen waarop ik toevallig een keer minder dan tien kilo aan spullen wil meezeulen.

Quite lovely, non? Ik twijfelde tussen zwart en blauw, maar vond deze toch iets meer uitgesproken. Ik heb zelfs nog gekeken naar de rode variant, maar de verkoopster vond dat niet zo'n goed idee want "Je wilt toch zeker niet het meisje met de rode tas worden?" Right.. ;-)Daarnaast kreeg ik een paar hele fijne cadeautjes van mijn vrienden waaronder cupcakes, nagellak en een film. Laatstgenoemde kreeg ik van een Duitse vriendin, die ik een hele tijd geleden vroeg naar goede Duitse series (die blijken niet te bestaan) en goede Duitse films. Ik kende deze (Kokowaah) nog niet, maar ik ben heel benieuwd.

Ik denk niet dat de toevoeging nog nodig is, maar: ik ben een gelukkig mens. Ontzettend lief en leuk allemaal :-)!

With love, 
Kelly 2 opmerkingen

  1. Fijn tasje en ziet er ook zeer stevig uit. Jah die verkoopster weet niet alles over jou (de Cambridge tas verslaat alle andere rode tassen). Is dat een cookie monster cupcake, zo cute!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio