Home About Me Favourites Shop my closetNew in: Primark(!) edition

7/10/2013Ik hoor regelmatig de meest angstaanjagende verhalen over de Primark. Verhalen over drukte, chaos, ellenlange rijen, synthetische stofjes.. vier dingen waar ik absoluut niet vrolijk van word. Daar tegenover staan enthousiaste verhalen over bijvoorbeeld de sieraden en de prijzen (en laten we de vele hebberig makende shoplogs van de Verbon zussen vooral niet vergeten). Afgelopen dinsdag overwon mijn nieuwsgierigheid en ging ik met een vriendin naar Zaandam waar we, na een onverwacht heerlijke lunch aan het water, de Primark hebben getrotseerd.

And you know what.. ik moet zeggen dat het me redelijk meeviel. Oké, het was druk, er stond een relatief lange rij voor de pashokjes en ik werd enigszins bedwelmd door de chemische lucht, maar ik heb toch echt een aantal leuke dingen gevonden!

Fijn katoenen shirt om in te sporten, de kleurcombinatie doet me een beetje aan Victoria's Secret denken. De tekst daarentegen aan uh.. Smeagol. 

Ontzettend mooi, stevig make-up tasje met subtiele shimmer die ik voor drie euro echt niet kon laten liggen. 


Verrassend luxe, gestreept katoenen shirt met driekwart mouw.

Bij het woongedeelte vonden we een collectie betaalbare geurkaarsen. Dit is 'sea breeze'. 

Winkels zoals de Action, Xenos en Primark zijn vreselijk gevaarlijk.. Ik kom altijd thuis met een tasje vol spullen waarvan ik niet eens wist dat ik ze nodig had. En alles onder het mom "Ja maar het is zo goedkoop!" Ter illustratie: kledingrollers. 

Dit klinkt misschien gek, maar ik was echt onder de indruk van de sokken afdeling. Ik heb ongeveer vijftien paar nieuwe gekocht (ja echt) waaronder korte sportsokjes (links) en lange sokken met aztec print (rechts). Ik wilde ze er eigenlijk niet bij zetten (I mean.. sokken.. really?), maar ik vind het een goede tip dus bij deze ;-)

Eindoordeel: de vriendin waarmee ik ging winkelen voorspelde dat ik het echt een nachtmerrie zou vinden (en ze kent me al een tijdje..), maar dat viel eigenlijk wel mee. Niet mijn favoriete winkel, maar toch leuk om een keer mee te maken.

With love, 
Kelly 4 opmerkingen

  1. echt leuk! jij hebt nog leuke dingen kunnen vinden haha <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De drukte is er zeker altijd, maar je kunt er zulke leuke dingen vinden. Het tasje ziet er mooi uit en ze hebben er echt veel kaarsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeerlijk vind ik de Primark, lekker oogkleppen op en lopen maar! Je hebt leuke dingetjes geshopt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio