Home About Me Favourites Shop my closetHet Ladurée van de Lage Landen

8/30/2013


In een van mijn favoriete films, Breakfast at Tiffany's, verzucht hoofdpersonage Holly Golighty dat ze helemaal tot rust komt in juwelier Tiffany's omdat het daar voelt alsof er niets slechts kan gebeuren. Nu is dat een tikkeltje aan de theatrale kant, maar ik begrijp wel een beetje wat ze bedoelt. Mijn hart maakt namelijk een sprongetje als ik Waterstones of Ladurée in de verte op zie doemen (hoewel Tiffany's ook hoog op het lijstje staat).

Helaas zijn zowel de boeken van Waterstones als de macarons van Ladurée in het oosten van Nederland in geen velden of wegen te bekennen. Voor laatstgenoemde heb ik in Velp echter een fijne surrogaatversie gevonden! Bij patisserie Christiaan verkopen ze namelijk de mooiste, lekkerste en meest verfijnde taartjes die ik tot nu toe in Nederland heb gezien en geproefd. En niet geheel onbelangrijk: voor zeer schappelijke prijzen in vergelijking met Ladurée. Ik ben fan!


Dit lijkt me precies het soort taart dat Blair Waldorf voor een feestje zou bestellen (and yes, dat daar aan de rechterkant is inderdaad een Barbie taart).


Ik nam voor mezelf een taartje met framboos en witte chocolade mee en voor mijn moeder een taartje met citroen en meringue. Ze smaakten heerlijk maar waren dankzij een vrij onhandige actie van ondergetekende niet meer zo fotogeniek ;-)

With love, 
Kelly 3 opmerkingen

  1. omg die taarten zijn ZO mooi :D ik kan nog geeneens American cookies normaal bakken XD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die taarten zijn geweldig, hoe mooi gedecoreerd! Geef mij maar zo'n taartje everyday.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio