Home About Me Favourites Shop my closetMy own little place

10/05/2013

Het afgelopen jaar heb ik behoorlijk getwijfeld tussen heen en weer blijven reizen naar Nijmegen of toch op kamers gaan. Aan het begin van het studiejaar was op kamers gaan helemaal geen optie vanwege mijn op dat moment niet bijster flitsende gezondheid, maar naarmate die verbeterde en mijn relatie met de NS verslechterde begon ik toch te twijfelen.

Ik heb daarom tussen december en juni een aantal kamers bezichtigd, maar die zorgden er helaas niet voor dat ik enthousiaster werd over een mogelijke verhuizing. Na een paar vreemde taferelen (waaronder een douche in de keuken..) staakte ik de zoektocht even, maar toen een vriend vertelde over een makelaar die hem aan een fijne kamer had geholpen besloot ik toch weer een poging te wagen. Nog geen week na de inschrijving belde de makelaar over een etage in de buurt van het centraal station en een paar dagen later had ik de (verbazingwekkend grote hoeveelheid) sleutels al in mijn bezit!

De reden voor de (zelfs voor mijn doen) grote afwezigheid van updates is dus dat ik ontzettend druk ben geweest met onder andere lijstjes maken, woonwinkels bezoeken en verhuizen. Hoewel er in huis veel is gebeurd sinds ik de bovenstaande foto's maakte, leef ik nog steeds tussen de Ikea dozen en met plaids in plaats van gordijnen. Gelukkig komt daar als het goed is (even mijn vader lief aankijken) snel verandering in en als het helemaal af is volgen de 'after' foto's uiteraard snel..-ish ;). 

With love, 
Kelly 6 opmerkingen

 1. Super leuk en ziet er nog best groot uit! Ben benieuwd naar het eindresultaat!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er leuk uit! Ik ben benieuwd naar het eind resultaat. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow spannend!! echt leuk dat je op jezelf gaat :D en ik vind het er mooi en ruim uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wat leuk!!! Kan niet wachten voor het eind resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaah wat leuk! ik ben benieuwd hoe je het gaat inrichten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk dat je je eigen plek hebt gevonden. Schattig appartementje lijkt me en helemaal van jou.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio