Home About Me Favourites Shop my closetAutumn favourites

11/22/2013

Ik weet dat het een redelijk onpopulaire opinie is, maar ik vind het echt heerlijk dat de zomer voorbij is en dat de warme jassen, mutsen en kerstversieringen weer van zolder gehaald kunnen worden. Ok√©, kleumend en klappertandend op een trein wachten is ook niet mijn favoriete bezigheid (hoewel de kerstversieringen van station Nijmegen veel goed maken), maar daarna is het des te heerlijk om naar binnen te gaan, kaarsjes aan te steken en eindeloos thee te leuten. Bovendien vind ik de kledingopties gedurende de koudere seizoenen een stuk leuker. 

Voor deze herfst en winter heb ik, al zeg ik het zelf, redelijk gebalanceerd aankopen gedaan. Een aantal investeringen, zoals een fluffy coat en leren laarsjes, een paar basics en de nodige low budget (H&M) aankopen. En deze keer niet eens overwegend zwart.. neen! Kleurtjes! Printjes! Verschillende texturen! Applausje voor mezelf ;)!

Dit lange vest is niet bijzonder warm, maar wel een hoognodige toevoeging aan mijn minuscule collectie charmante vesten. Oncharmante vesten en hoodies heb ik (sadly) in overvloed..

Provocation van Chanel is heel diep aubergine en blijft lang zitten zonder te chippen. Mijn eerdere ervaringen met nagellak van Chanel zijn niet unaniem positief, maar ik ben dit keer echt dik tevreden. Het mutsje is van de H&M en lokt niet alleen liefkozende aanrakingen uit bij bekenden, maar ook bij vreemden.. en dat weet ik dat uit ervaring ja. 

Toen ik deze laarsjes voor het eerst op de Instagram voorbij zag komen was ik meteen verkocht. Die metallic hak! Het is echt een hele goede aankoop, want ze lopen heerlijk en ik heb nooit eerder zoveel complimentjes over mijn schoeisel gehad.  

Een fijne toevoeging aan mijn immer groeiende collectie 'Chanel jasjes'.

Een heerlijk warm vest van Object met schakels langs de halslijn en op de zakken. 


De fluffy coat der fluffy coats van Summum! Dit was echt een gevalletje liefde op het eerste gezicht. Ik heb weken gezocht en getwijfeld en vervolgens geduimd dat maat 36 weer geproduceerd zou worden, maar hij is nu echt van mij! Niet heel warm en vooral leuk als je hem open draagt, maar ook binnenshuis prima in te vertoeven, dus zeker een aanrader wat mij betreft.Basics met en zonder peplum van o.a. Esprit en Opus. Laatstgenoemde is trouwens een verrassend leuk merk en o.a. te koop bij de Bijenkorf. 

En tot slot.. bordeauxrode All-stars.

With love,
Kelly 2 opmerkingen

  1. die Chanel lak en dat look a like jasje is echt heel mooi :o

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeft er een vreemde aan jouw muts gezeten, waarom =S Het Chanel lakje ziet er prachtig uit net als de schoenen!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio