Home About Me Favourites Shop my closetCurrent favourites on the web

2/05/2014

Sinds ik (na een jaar, ahem) de leeslijst op mijn MacBook heb ontdekt is het hek van de dam. Deze functie maakt het makkelijk om artikelen en webpagina's op te slaan zodat je ze op een geschikter moment snel terug kunt vinden. Heel handig als je veel aan je hoofd hebt of simpelweg een beetje vergeetachtig bent. Omdat ik het zelf erg leuk vind om de favoriete links van andere bloggers te zien, deel ik hierbij die van mij. 

1. Ik kan bijna geen afleiding verdragen wanneer ik bezig ben met leren, maar deze study playlist met fijne indie deuntjes vormt een uitzondering (8tracks.com)

2. 21 Sundance Movies You Need to Know About. Dear White People en Cold in July (Michael C. Hall's eerste rol sinds het einde van Dexter) staan sowieso hoog op mijn lijstje. (buzzfeed.com)

3. 'Ik ken jou' is al meer dan tien jaar een van mijn favoriete liedjes en Doornroosje heb ik heel wat keren gezien. Desondanks trok de film Maleficent me niet direct aan. Nu ik Angelina Jolie als Maleficent heb gezien en Lana del Rey's 'Once Upon a Dream' heb gehoord is dat echter compleet veranderd.. oh my. Het nummer staat al dagen op repeat en ik krijg oprecht kippenvel van de trailer! (film1.nl)

4. How To Write About Transgender People. Het is niet moeilijk om op een correcte en respectvolle manier over transgender mensen te praten en schrijven, maar het is misschien niet direct iets waar je je heel bewust van bent. Een aanrader als je af en toe twijfelt en een eye opener wat betreft media items over het onderwerp (buzzfeed.com)

5. What's wrong with what we eat? Een aantal inspirerende en verhelderende Ted Talks van onder andere Jamie Oliver over de problemen rondom voedsel en de voedselindustrie. (ted.com)

6. Ik vroeg me een hele tijd af waar Yara van This Chick's Got Style haar subtiele oorknopjes vandaan tovert. Gelukkig was ik niet de enige en besloot ze er daarom een artikel aan te wijden: Favorite labels for dainty little earrings (thischicksgotstyle.com)

7. The health hazards of sitting. Oh boy: wat gebeurt er met je lichaam als je veel zit en wat kun je tegen de gevolgen doen? (thewashingtonpost.com via cupcakesandcashmere.com)

8. Je bent te dik, te dun, te gespierd "Ben je op dieet?", "Niet doorslaan, hè?", "Je bent toch al dun?" een goed stuk over vragen die niet zo onschuldig zijn als ze lijken. (workthates.nl)

With love, 
Kelly2 opmerkingen

  1. Zeven en vier klinken ontzettend interessant en was echt zo verbaasd toen in Lana del Rey hoorde op de Maleficent trailer, zo duister en langzaam-heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vroeg me punt 6 ook exact af! Thanks :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio