Home About Me Favourites Shop my closetMacarons in the mail

2/02/2014

Ik maak weinig impulsieve beslissingen, maar wat macarons betreft hoef ik meestal niet lang na te denken. Toen ik hoorde dat Poptasi Pastry recentelijk de grootste macaron webshop van Nederland heeft geopend was de knoop wederom snel doorgehakt. Twee dagen later (na een tentamen, great timing) ontving ik de professioneel ingepakte en gekoelde macarons in de smaken limoncello, mango twist, coconut, raspberry coconut, champagne, strawberry en salted caramel. Met name limoncello, champagne en strawberry waren erg smaakvol en de salted caramel.. dios mio, die verdient een aparte vermelding. Daar had ik er nog een stuk of vijf(-tien..) extra van willen hebben eigenlijk.
Aangezien het assortiment ondertussen alweer is uitgebreid met onder andere de smaken stroopwafel en peanutbutter is een tweede bestelling wel heel verleidelijk. En dat begrijpen ze bij Poptasi maar al te goed: 'This box is propably empty before you get home. Don't worry, we understand'. 

With love, 
Kelly 3 opmerkingen

 1. I've never tried macarons ever in my life(or maybe I have but I forgot)
  but your posts about them really makes my mouth water. I can almost taste them.
  And, now, I'm pretty sure I need them in my life.

  P.S. They really look good.
  P.P.S. Expect my email to arrive anytime very soon.

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat enorm apart, dat je zu gewoon via de post kan bestellen, gelukkig ben ik geen postbode =] ! Ze zien er alleszins erg mooi uit met al die verschillende kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn zo pretty *_* en vast ook heerlijk haha

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio