Home About Me Favourites Shop my closetAirmail from Australia

6/30/2014

Als je mijn oma moet geloven kan er weinig goeds komen van "dat internet". Mijn eigen ervaringen hebben me gelukkig een veel positiever beeld opgeleverd. Natuurlijk zijn er bepaalde dingen die misschien geen grote toegevoegde waarde hebben of toch een beetje afdoen aan 'echte' ervaringen, maar gedurende de tijd dat ik Tumblr, Instagram en Twitter gebruik heeft het me al heel wat mooie momenten opgeleverd. Nieuwe online en offline vriendschappen, leuke correspondenties en heel veel waardevolle perspectieven, informatie en ervaringen. 
Een aantal weken terug gebeurde er weer iets dat zeker in het bovenstaande rijtje thuishoort. Naamgenote Kelly Smith is al jarenlang mijn favoriete illustratrice en gedurende die tijd heb ik haar  via social media gevolgd om de hoogte te blijven van nieuw werk (en te dromen over de dag dat ik zelf een van de mooie kunstwerken kan kopen). Toen ik op haar Instagram voorbij zag komen dat ze in de Nederlandse Marie Claire werd genoemd, maar helaas niet kon lezen wat er stond besloot ik voor te stellen om het stukje voor haar te vertalen. Voor mij een kleine moeite en voor haar handig, dus zo geschiedde. 
Ik vond het vooral erg leuk om iets te kunnen betekenen en verwachtte ook echt niets in return, maar een paar weken later zat er een grote envelop uit AustraliĆ« in de brievenbus met een aantal prachtige kaarten. Wauw! Zeker een van de leukste dingen die ik ooit via de post heb ontvangen. De bovenstaande kaart met daarop het werk 'Doe Eyed Decadence' gaat sowieso een heel mooi plekje krijgen in mijn kamer en ook voor de andere kaarten ga ik iets leuks bedenken. Ik word iedere keer weer vrolijk als ik ze zie staan! 

(Oh en Oma, als je dit leest: dit is wat mij betreft dus the beauty of the internet). 
De kaartversies van 'Lady of the Dead', 'Doe Eyed Decadence' en 'Wild Entwine'.

De grote versie van 'Doe Eyed Decadence'.

Tot slot een snelle tip: Kelly's blog Birdy & Me is ook erg de moeite waard om te bekijken. Het staat vol prachtige foto's die perfect aansluiten bij de illustraties (denk: nieuw werk/schetsen, bloemen, interieur en couture). 

With love, 
Kelly Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio