Home About Me Favourites Shop my closetAbout me
Hi! Ik ben Kelly (Elisa), 20 jaar jong.
Communicatiewetenschap studente aan de RU, Nijmegen.

INTERESTS 
Vroeger was ik een dromerig paardenmeisje met een voorliefde voor schrijven, lezen en films, en eerlijk gezegd is er wat dat betreft weinig veranderd. Naast deze oude hobby's ben ik sinds een paar jaar ook fervent serie kijker (en review lezer) geworden en bak ik graag zoetigheid en gezonde snacks. Daarnaast staan leuke dingen doen met loved ones en reizen hoog op het lijstje.

WHAT'S NEXT? 
In de toekomst hoop ik in de eerste plaats gelukkig te zijn. Daarnaast zou ik graag net als de amazing J.K. Rowling, Sofia Coppola en Jane Austen iets creëren dat mooi en blijvend is. Wat dat precies is.. daar ben ik nog niet helemaal uit. Maar, the future belongs to those who believe in the beauty of their dreams, non? (quote van Eleanor Roosevelt).

ENFIN
Hartstikke leuk dat je de tijd hebt genomen om mijn blog te bezoeken. Voor vragen, tips of suggesties kun je altijd een mailtje sturen naar thedutchdauphine@hotmail.nl. It's much appreciated :-)!

With love,
Kelly1 opmerking

  1. hii leuke blog heb je :) ik kwam je op twitter tegen aangezien ik aan het zoeken was naar mensen die gereageerd hadden op de 'queen beatrix former nazi' tweet van misha collins :P ik vind hem echt awesome en castiel is me fav maar hier schrok ik wel van O_O ik dacht dude.. you crossed a line here. mja, misschien is dat iets amerikaans.. ze verdiepen zich niet in de geschiedenis van andere landen blijkbaar. XD okay dat wou ik even kwijt haha! ik volg je via bloglovin' ^_^

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a comment, it's much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright The Dutch Dauphine | Branding + Blog Design Eunoia Studio